دسته‌هادنیای کیک

آیا این کیک سالم است؟

کیک سالم

تشخیص کیک سالم از مهم‌ترین نکاتی است که ممکن است برای همه ما سودمند باشد. فرقی نمی‌کند تولید کننده یا مصرف کننده کیک باشیم و یا بخواهیم از کیک‌ها در مغازه و فروشگاه خود نگهداری کنیم. همواره راه‌هایی برای تشخیص مدت زمانی که از پخت کیک گذشته وجود دارد و می‌توان با کمک آنها، مواد غذایی سالم و عالی را مصرف کرد. کیک فاسد چه نشانه‌هایی دارد و چگونه می‌توان آن‌را تشخیص داد؟ در این مطلب از وبلاگ کارخانه بنیس بیشتر در این باره بخوانید.

نشانه‌های کیک فاسد چیست؟

کیک‌ها از خوشمزه‌ترین و دوست‌داشتنی‌ترین خوراکی‌های دنیا هستند. بافت نرم و عالی در کنار طعمی دوست داشتنی، تجربه‌ای به یاد ماندنی را در ذهن مخاطب به جا می‌گذارد. اما اگر کیک‌ها فاسد باشند و یا در بافت و طعم آنها مورد ناخوشایندی پیدا کنید، بی‌شک احساس بسیار بدی پیدا خواهید کرد. اما اگر راه‌های شناخت کیک سالم از کیک فاسد را بدانید، تجربه‌های بد کمتری خواهید داشت. علاوه بر این، مصرف مواد غذایی سالم و باکیفیت روی سلامت روح و جسم شما موثر است و می‌تواند حال‌تان را بهتر کند. در ادامه از راه‌های تشخیص کیک فاسد از کیک سالم برایتان گفته‌ایم.

1- تغییر رنگ و بوی کیک

از واضح‌ترین و بهترین روش‌های تشخیص کیک سالم از کیک فاسد، رنگ و بوی کیک است. اگر یک کیک رنگ یا بوی غیرمعمولی داشت، هرگز آن‌را مصرف نکنید. کیک‌هایی که رنگ یا بوی خوبی ندارند احتمالا سالم نیستد. معمولا کیک‌های فاسد بوی ماندگی تخم مرغ یا شیر می‌دهند و نمی‌توانید بوی نامطبوع آنها را برای مدت طولانی تحمل کنید. از سوی دیگر رنگ کیک‌ها هم کاملا گویاست. بعضی کیک‌ها ممکن است کپک بزنند. کپک‌هایی که به رنگ آبی یا سبز باشند. فراموش نکنید که اکثر کپک‌ها ریشه‌های بلند دارند. پس با جدا کردن یک بخش کپک زده بقیه محصول سالم نیست و باید تمام آن‌را دور بیاندازید. در نتیجه با مشاهده این موارد می‌توانید بدانید در تولید کدام محصول به بالا بردن ماندگاری کیک توجه شده است.

2- مشکلات در بسته‌بندی

کیک‌هایی که در کارخانه و یا در قنادی و خانه‌ها تولید می‌شوند، باید به شیوه‌ی درستی بسته‌بندی شده و با روش‌های مطمئن ارسال شوند. اما اگر این روال به درستی نباشد و یا برای بسته‌بندی‌ها از مواد مرغوبی استفاده نشود، کیک‌ها سالم و تازه باقی نمی‌مانند. به همین دلیل باید در هنگام انتخاب یا خرید محصولات کیک و کلوچه، به بسته‌بندی آنها توجه و بهترین و باکیفیت‌ترین محصول را انتخاب کنید. بسته بندی محصولات بنیس با بهترین مواد اولیه و در نظر گرفتن مسیرهایی که محصولات باید طی کنند انجام می‌شود. به همین دلیل توجه به تولید کننده محصولات و توجهی که انتخاب مواد اولیه و… داشته‌اند، بسیار اهمیت دارد. برای مثال محصولات کارخانه بنیس با بهترین بسته بندی ارائه شده است تا بتوانید با خیال آسوده از آنها برای مدت طولانی نگهداری کرده و از طعم و لطافت آن لذت ببرید.

3- طعم بد کیک

طعم خوب، از مهم‌ترین مشخصه‌های یک کیک یا محصول غذایی سالم است. اما اگر طعم یک محصول به شکل عجیبی تغییر کند، قطعا می‌تواند یکی از نشانه‌های مهم درباره فاسد شدن کیک باشد. بوی ماندگی، نم کشیدگی و فاسد شدن، می‌تواند به وضوح از محصولات به مشام برسد. علاوه بر این برخی کیک‌ها ممکن است مزه‌های عجیب دیگری هم بدهند که برایتان ناآشنا باشد. طعم بد کیک نشان می‌دهد که محصولی که به دست‌تان رسیده خیلی سالم نیست و اگر آن‌را مصرف کنید، احتمالا بیمار می‌شوید. جالب است بدانید که در کارخانه بنیس برای کنترل این مورد و حذف مشکلات، از راهکارهای بسیار دقیق و کاملی استفاده می‌شود. مثلا اینکه تمام محصولاتی که به دست شما می‌رسند، کاملا مشخص است در چه تاریخ، روز و ساعتی تولید شده‌اند. علاوه بر این اینکه آن محصول، ماحصل کدام خط می‌باشد نیز کاملا مشخص است. در نتیجه اگر سلامتی‌تان برایتان اهمیت دارد و می‌خواهید حال خوبی داشته باشید، محصولات باکیفیت و سالم را انتخاب کنید.

4- بافت نامتعارف کیک

یکی دیگر از نشانه‌هایی که می‌توان با کمک آن کیک سالم و ناسالم را از هم تشخیص داد، بافت کیک است. اگر بافت کیک خشک و سفت باشد، یعنی آن کیک رطوبتش را از دست داده و احتمالا در مراحل انتهایی چرخه زندگی خود به سر می‌برد. از سوی دیگر، بافتی که خیلی خمیری باشد نیز نمی‌تواند نشان دهنده یک محصول معمولی و سالم باشد. بافت کیک یک نشانه‌ی مهم از سلامت یا عدم سلامت است و به شما می‌گوید که می‌توانید این کیک را بخورید یا نه. با محصولات کیک و کلوچه بنیس می‌توانید طعم و سلامت محصول را در کنار هم تجربه کنید.

5- مواد اولیه استفاده شده در کیک

اینکه کیک از چه مواد اولیه‌ای تولید شده است نیز در ماندگاری کیک موثر است. مثلا اگر در محصول از لبنیات استفاده شده باشد احتمال فساد پذیری آن بالا می‌رود. شاید اینجا برایتان سوال پیش بیاید که چیزکیک بنیس چگونه سالم و تازه به دست‌تان می‌رسد؟ در اینجا باید بگوییم که کیک‌های بنیس با بهترین و جدیدترین تکنیک‌ها تولید شده‌اند تا با کیفیت به دست شما برسند. اما اگر از تولید کننده کیک مطمئن نیستید و یا کیک با روکش لبنیات را به صورت باز خریداری کرده‌اید، خیلی بیشتر باید مراقب باشید. ضمنا اگر کیک را از بسته ‌بندی‌اش خارج کردید و آن‌را در فضای آزاد گذاشتید، حتما در کمتر از 1 ساعت آن‌را مصرف کنید. اگر کیک‌تان زمان بیشتری بیرون و در دمای اتاق ماند، آن‌را دور بیاندازید.

 

در این مطلب از 5 نکته مهمی گفتیم که می‌توان با کمک آن کیک‌های سالم و ناسالم را از هم تشخیص داد. شما راه‌های دیگری برای شناخت محصولات غذایی سالم و ناسالم، از هم می‌شناسید؟ خوشحال می‌شویم در بخش کامنت‌ها برای ما در این باره بگویید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *