توضیحات
در اواخر قرن هجدهم میلادی، یک سرآشپز خوش ذوق برای چند مهمان ویژه، باید دسری جدید و خاص آماده میکرد. این دسر کیکی عجیب بود که بافتش با کیکهای دیگر فرق داشت و لطافت و جذابیت آن در ذهن مهمانان باقی ماند. با وجود این تجربه خوشاید، سالها طول کشید تا دستور پخت براونی به کتابهای آشپزی راه پیدا کند و تا مدتها شیوه پخت این کیک یک راز بود.
جالب است بدانید، با اینکه عرضه و پخت براونی عمر کمی دارد، اما درباره آن افسانههای بسیاری خلق شده است. امروزه این کیک، انتخاب اول بسیاری از مردم جهان است.
ساکنان شیکاگو اولین کسانی بودند که توانستند کیک براونی را از چند شیرینی فروشی محدود بخرند. بعدها کم کم این کیک به دیگر سرزمینها معرفی شد و حالا، براونی یک کیک خاص و دوستداشتنی است.
براونی همان قدر که خوشمزه است، دستور پخت سخت و پیچیدهای دارد. در نتیجه، برای پختن و رسیدن به طعم دلخواه، نیاز به دانش آشپزی و آزمون و خطا دارید. پس اگر فر ندارید، برای پخت کیک فرصت ندارید و یا دوست دارید یک طعم شگفتانگیز را بدون دغدغه تجربه کنید، کیک براونی شکلات و فندق بنیس؛ همان محصولی است که به دنبالش هستید.